Contact

Informatie-aanvraag vanaf uw website

Laat uw verbouwingen in Gooi en Vechtstreek aan ons over

Schiphorst Timmerwerken in Bussum verzorgt uw verbouwingen in Gooi en Vechtstreek in en om het huis of het kantoor. Een verhuizing is op deze manier niet meer nodig en u profiteert spoedig van extra ruimte en wooncomfort. Onze specialisten realiseren deze ‘voordelige’ oplossing met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Woning of bedrijfspand verbouwen

Een verbouwing is een verrijking van uw woongenot. Samen met u bekijken we wat er moet gebeuren om uw wensen waar te maken van tekening tot realisatie. Wij staan voor u klaar als ervaren aannemer om uw woning te verbouwen of uw bedrijfspand te verbouwen. Ons timmerbedrijf heeft al diverse badkamerverbouwingen, keukenverbouwingen, zolderuitbouwen en traprenovaties op naam staan. Daarnaast zijn woningcorporaties bij ons aan het juiste adres om complete groepen woonhuizen te laten verbouwen. We kunnen extra kamers, serres of dakkapellen aanbouwen voor meer licht en plek in uw woning of kantoor. Schiphorst Timmerwerken is maar al te graag uw partner om uw dromen omtrent verbouwingen in Gooi en Vechtstreek waar te maken.

Alles onder één dak

Bij ons vindt u alle diensten onder één dak. We regelen uw technische tekeningen en de nodige vergunningen. Wanneer u contact met ons opneemt komen we bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Ons doel is om u zo veel mogelijk lasten uit handen te nemen, zodat u snel weer geniet van uw stekkie.

Wilt u meer informatie over de verbouwingen in Gooi en Vechtstreek van Schiphorst Timmerwerken? Bel naar 085-2080906 of vul het bovenstaand contactformulier in op deze website. Via deze weg kunt u meteen een afspraak maken.

Bel Vrijblijvend:
085 208 0906