Contact

Onderhoud van uw woning of pand in Gooi en Vechtstreek

Wilt u uw woning of kantoor laten onderhouden? Schiphorst Timmerwerken in Bussum is hét adres voor uw vakkundige onderhoud binnen Gooi en Vechtstreek. Met een jarenlange ervaring weten wij exact wat goed is voor uw gebouw en weten we precies wat er nodig is om uw huis of bedrijfspand te onderhouden.

Geldbesparing, waardeverhoging en goede eerste indruk

Goed onderhoud kost dan wel wat; geen onderhoud kost uiteindelijk een vermogen! Onderhoud is daarnaast waardebepalend voor uw woning of bedrijfspand. Het juiste kantoor- of woningonderhoud in Bussum en omstreken zorgt ervoor dat uw gebouw meer waard wordt. Bovendien bepalen zowel de inrichting als het onderhoud het aanzien van uw woning of bedrijfspand. Een goede eerste indruk is daarom vaak van belang. Omdat wij u graag willen helpen om deze zaken te realiseren, verzorgen we met genoegen uw onderhoud binnen Gooi en Vechtstreek.

Advies op maat

Voor elk budget bieden wij een passende oplossing. We gaan nauwkeurig te werk en hanteren scherpe prijzen. Daarbij staan een hoogwaardige kwaliteit, klantvriendelijkheid en een uitstekende service centraal. Wanneer u contact met ons opneemt om uw pand of woning te laten onderhouden, komen we eerst bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Tijdens het gesprek adviseren we u welk onderhoud aan uw huis of gebouw nodig is. Bent u in het bezit van een ouder gebouw? Schiphorst Timmerwerken kan tevens uw oude pand onderhouden.

Wilt u meer informatie over het onderhoud in Gooi en Vechtstreek van Schiphorst Timmerwerken? U kunt bellen naar 085-2080906 of het contactformulier invullen op deze website. Via deze weg maakt u ook meteen uw afspraak.

Bel Vrijblijvend:
085 208 0906