Contact

Interieur laten plaatsen in Bussum door een deskundige

Bij Schiphorst Timmerwerken bent u aan het juiste adres om uw interieur te laten plaatsen in Bussum en omgeving. Met onze jarenlange ervaring bent u bij ons gegarandeerd van een hoogwaardige kwaliteit. Daarbij staan een uitstekende service, klantvriendelijkheid en scherpe prijzen te allen tijde hoog in het vaandel.

Binnenwerk woningen en panden restylen

Met onze interieurverbouw geeft u uw woonkamer, slaapkamer of andere ruimte een nieuwe inrichting. Of het nu gaat om een restyling of een complete interieurverbouwing, wij zijn van alle markten thuis. Onze professionals staan voor u klaar om een uitgebreid interieurontwerp te maken die volledig voldoet aan uw wensen en eisen. We zijn gespecialiseerd in het maken van tafels, stoelen, kasten, aquariumkasten, deuren, vloeren en keukenblokken op maat binnen Gooi en Vechtstreek. Wilt u nog andere meubels in uw interieur laten plaatsen in Bussum of omstreken? Vraag ons naar de mogelijkheden. Wij verzorgen het interieur van uw dromen van tekening tot aflevering.

Interieurverbouwing op maat

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we welke stijl u voor ogen heeft en welke kleuren bij uw design passen. We geven u advies en bekijken de mogelijkheden. De afspraak plannen we het liefst overdag in. Zo hebben we een goede kijk op de lichtinval. Na het gesprek ontvangt u van ons een offerte op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Gaat u akkoord met de prijsindicatie? Dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. Nadat we al uw meubelstukken hebben gerealiseerd, denken we graag met u mee over de indeling.

Meer weten over uw interieur laten plaatsen in Bussum en omgeving door Schiphorst Timmerwerken? Bel naar 085-2080906 of vul het contactformulier in op deze website. Maak via deze weg ook meteen uw afspraak.

Bel Vrijblijvend:
085 208 0906