Contact

Schiphorst Timmerwerken is uw aannemer in Bussum

Naast vakkundig timmerbedrijf is Schiphorst Timmerwerken uw aannemer in Bussum en omgeving. Wij zijn uw aannemer voor onderhoud, verbouw en interieur met betrekking tot uw woning of bedrijfspand. Een goede prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijkheid en een uitstekende service staan te allen tijde hoog in het vaandel. Binnen elk budget hebben wij een passende oplossing.

Alle aannemerswerkzaamheden onder één dak

U vraagt en wij voeren het uit. Dat is het motto van Schiphorst Timmerwerken. Wij nemen al jaren lang diverse bouwprojecten aan van verschillende opdrachtgevers en doen er alles om deze met een zo’n mooi resultaat te realiseren. Daarbij coördineren we alle activiteiten en mensen die nodig zijn tijdens het proces. We verzorgen de nodige bouwvergunningen en tekeningen, huren het beste personeel in, sturen iedereen aan, regelen de afbouw, bouwondersteuning en opleveringsbegeleiding en bewaken de veiligheid en de gezondheid van het bouwproject. Zo vindt u bij ons alles onder één dak en hoeft u enkel Schiphorst Timmerwerken in te schakelen als uw aannemer in Bussum of omstreken.

Offerte naar uw wensen

Wanneer u ons inzet als uw aannemer binnen Gooi en Vechtstreek komen we eerst bij u langs op locatie om te situatie te bekijken en uw wensen te bespreken. We geven u advies en spreken een budget en een deadline af. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte op maat. Gaat u akkoord met de prijsindicatie? Dan gaan wij zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Bent u geïnteresseerd in Schiphorst Timmerwerken als uw aannemer in Bussum en omgeving? Neem contact met ons op door te bellen naar 085-2080906 of door het contactformulier in te vullen op deze website. We helpen u graag verder.

Bel Vrijblijvend:
085 208 0906